Baltazár: grill étterem Budapesten, a Budai Várban

+36 1 300 7050
HU EN
Baltazar Bar&Grill: étterem a Budai várban

Baltazar Bar&Grill: étterem a Budai várban

 

GRILL ÉTTEREM ÉS BÁR

Őszinte és hiteles alapanyagok a kézzel készített Josper faszén grillből. Gourmet street food, közösen fogyasztható ételek, széles burger kínálat és nagyszerű vegetáriánus választék. Egyszerű, de kreatív ételek, szívvel lélekkel.

Törzshely egy életérzésre: a hagyományos éttermi formalitásoktól és működéstől elszakadva, ide bárki betérhet reggelire, ebédre, vacsorára, nassolni vagy csak egy italra, de legfőképp csak úgy, időt tölteni, dolgozni, találkozni, a napos teraszt élvezni. Őszinte, autentikus alapanyagok és széles hazai borválaszték vár.

Ismerd meg a titokzatos Baltazárt!

Baltazár, Spíler nagytestvére világutazó. Mélyen tisztel minden konyhát és hagyományt, igyekszik bemutatni a helyi ízek és a kulináris örökség legjavát. Közismert arról, hogy odafigyel a részletekre, és gondoskodik arról, hogy az étkezési és szállásélmény minden aspektusa kivételes legyen. Baltazár a helyi gasztronómiai élet elismert alakja, aki szakértelme és meleg, barátságos viselkedése miatt híres.

Baltazárhoz gyakran társítják a hűvös elegancia, a kifinomultság és a kényelem légkörének megteremtését az étteremben és a szállodában. Megtestesíti a régi világ bájának és a modern érzékenységnek az ötvözetét, egyedi és emlékezetes élményt teremtve a vendégek számára.

TESTVÉR ÉTTERMEINK

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket