Grill étterem Budapesten: fedezd fel a Baltazár Grill-t!

+36 1 300 7050
HU EN
Grill étterem Budapesten: fedezd fel a Baltazár Grill-t!

Grill étterem Budapesten: fedezd fel a Baltazár Grill-t!

Macskaköves terasz, Josper faszén grillen készült ínycsiklandó gourmet street food, lenyűgöző borkínálat… Ha ilyen grill éttermet keresel Budapesten, megérkeztél!
Grill étterem Budapesten Van valami lenyűgöző hangulata a nyári grillestéknek… A laza beszélgetések, a zamatos borok és a gondtalanság, ami ilyenkor körül leng – no meg persze a faszén grill jellegzetes füstös illata. Ha Te is odáig vagy ezért az életérzésért, a Baltazár Grill-t imádni fogod! Stílusos belső terű éttermünk, hangulatos macskaköves teraszunk a Budai Vár egyik eldugott kis sarkában várja, hogy lenyűgözzön! 
 

Grill étterem Budapesten – a híres spanyol Josper Grill-lel

A Josper faszén grill olyan hírességek konyháit is meghódította már, mint Gordon Ramsay. Ha pedig a híresen kritikus séfnek megfelel, akkor abban bizony nehéz kivetni valót találni! Manufakturiálisan kézzel készülő katalán faszénes grill kemencénkben ráadásul kizárólag a legmagasabb minőségi elvárásoknak megfelelő argentín faszenet használjuk, amely tovább fokozza az élményt. A végeredmény pedig? A legjobb gorumet street food a városban!
Fedezd fel Te is a grill éttermek egyik legjobbját, és éld át az élményt nálunk! 
 

Grill étterem Budapesten – csakis a legjobb alapanyagokból!

Persze az étel nem csupán az elkészülés módjától lesz olyan ízletes, de arra is ügyelnünk kell, hogy mindenből a lehető legjobb minőséget válasszuk – így az alapanyagokból is. Magyar szabadtartású csirkék, a legjobb beszállítóktól érkező steak húsok egyenesen a Jack’s Creek farmról, Ausztráliából, vagy éppen a legjobb argentín marhahúsok a városban… Nálunk mind fellelhető. 
 

Grill étterem Budapesten, lenyűgöző italkínálattal

Azt is természetesnek vesszük, hogy a legjobb fogások mellé minden esetben a legjobb frissítők, borok, italok tartoznak. Saját borospincénkben lenyűgöző kínálattal várunk a legjobb kárpátmedencei borokkal, ahol akár borkóstoló rendezvényre is lehetőséget kínálunk!  
 

Grill étterem Budapesten – egy kiülős estére, vagy akár egy egész rendezvényre

Grill éttermünk megálmodásakor célunk az volt, hogy a lehető legtöbb módon szolgálhassuk ki a grill ételek szerelmeseit. Ilyen módon hozzánk akár egy kiülős estére, akár egy kiadós vacsorára is betérhettek, de ha úgy gondoljátok, teljes rendezvények lebonyolítását is vállaljuk! Éttermünk  belső tere több részre tagolt, így akár kisebb létszámú rendezvényeknek is képes privát szférát biztosítani, míg macskaköves teraszunkkal együtt már nagyobb eseményeknek is otthont adhat. 
A borok szerelmeseinek pedig szintén rendezvényhelyszínként ajánljuk hangulatos borospincénket is! 
 

TESTVÉR ÉTTERMEINK

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket