Különleges étterem Budapesten: a Budai Várnegyed ékszerdoboza

+36 1 300 7050
HU EN
Különleges étterem Budapesten: a Budai Várnegyed ékszerdoboza

Különleges étterem Budapesten: a Budai Várnegyed ékszerdoboza

Különleges éttermet keresel Budapesten? Fedezd fel a Baltazár Grill-t, a Budai Várnegyed egyik legnépszerűbb éttermét és az ő különleges hangulatát!
Különleges étterem Budapesten Hazánk egyik legnépszerűbb, leggyakrabban látogatott környéke turisták és hazai kalandvágyók körében egyaránt a Budai Várnegyed. Ez a csodálatos környék megannyi látványossággal, gyönyörű panorámával és kiváló programlehetőségekkel várja az ide látogatókat, így nem csoda, hogy egy szebb napsütéses délutánon szinte megtelik a hely kíváncsiskodókkal… De mi van, ha egy különleges éttermet keresel Budapesten? Nos, akkor is érdemes ide látogatni, hiszen a Baltazár Grill szeretettel, ínycsiklandó grill ételekkel, kiváló borokkal és különleges hangulattal vár! 
 

Különleges étterem Budapesten: a grill ételek szerelmeseinek

A nyári grillezések, a BBQ húsok, a legjobb steakek… nincs is barátságosabb hangulat annál, mint mikor körbe üli a család, vagy a baráti kör a kerti grill-t. Ha ezúttal mégis inkább másra hagynátok a főzést, és szeretnétek megkóstolni a város legjobb húsait, látogassatok el különleges éttermünkbe Budapesten!
Ételeink a méltán híres Jospern faszén grillből kerülnek asztalodra. Egy igazi gourmet street food élményben lehet itt részed: a legkomolyabb húsokkal, kreatív grill ételekkel, és persze szuper vegetáriánus választékkal egyaránt. 
 

Különleges étterem Budapesten, a legjobb alapanyagokkal

Ahhoz, hogy egy étel – és egy étterem – elnyerje a különleges jelzőt, nem elég a legjobb konyhatechnológiát, a legmodernebb eljárásokat alkalmazni. Hiszen az étel lelke az alapanyag, és ez fokozottan igaz az általunk olynagyon kedvelt húsokra. Éppen ezért különleges éttermünkben Budapesten hatalmas hangsúlyt fordítunk arra, hogy minden egyes fogásunk a lehető legmagasabb minőségű alapanyagból készüljön el! 
A népszerű marha steak-ek szabadtartású marhahúsból, a Jack’s Creek farmról érkeznek, egyenesen Ausztráliából – vagy éppen Argentínából, esetleg az USA-ból. Sertésből készült ételeink esetében a lehetőségekhez mérten törekszünk a hazai sertéshúst használni, kacsából készült fogásaink pedig családi beszállítónktól, Békés megyéből érkeznek asztalodra. 
 

Különleges étterem Budapesten, különleges borkínálattal

A jó ételekhez a legjobb italok is járnak! A Baltazárban éppen ezért nem csak ételkínálatunkra, de borlapunkra és más italainkra is nagy hangsúlyt fektetünk. Borlapunkon a Kárpát-medence legjobb borait találod meg. A közel 200 tétel között biztosan Te is megtalálod a kedvenced, hiszen a legautentikusabb borok is helyet kaptak kínálatunkban. 
Akkor is szeretettel várunk különleges éttermünkbe Budapesten, ha a borok helyett más italt választanál: bárunkban például a világ legextrább ginjei közül is válogathatsz éppúgy, ahogy alkoholmentes italokból is a legjobbakat kínáljuk.
 

 

TESTVÉR ÉTTERMEINK

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket