Modern étterem Budapesten, fantasztikus hangulattal

+36 1 300 7050
HU EN
Modern étterem Budapesten, ahol a street food új életre kelt

Modern étterem Budapesten, ahol a street food új életre kelt

Modern éttermet keresel a fővárosban, ahol különleges hangulatban ebédelhetsz? Ismerd meg a Baltazár Grillt, ahol a street food új értelmet kap!
Modern étterem Budapesten Szerintünk az étterembe járás nem csupán az evésről szól. Egy modern étterem Budapesten ennél többet kell, hogy nyújtson számodra: és mi ezen dolgozunk nap, mint nap a Baltazár Grill-ben. Különleges atmoszférával, fantasztikus ízvilággal, stílusos belső térrel és hangulatos, macskaköves terasszal várunk! Ismerd meg jobban a Baltazárt, modern éttermünket Budapesten! 
 

Modern étterem Budapesten gourmet street food kínálattal

A street food sokak által vitatott módja az étkezésnek, ami nem is csoda. Az eredetileg utcai árusok által kínált fogások minősége gyakran megkérdőjelezhető, azonban maguk az ételek fantasztikus távatokat nyitnak – amelyet modern éttermünkben Budapesten a lehető legjobban igyekszünk meglovagolni. 
Nálunk a street food egészen mást jelent: a gourmet street food megálmodásával egy olyan kategória felé nyitottunk, amelyben a szívvel-lélekkel készült egyszerű ételek a legdurvább ínyenceknek is élvezhetőek lesznek: a legjobb húsokkal és szuper vegetáriánus ételekkel is várunk.
 

 Modern étterem Budapesten, fantasztikus alapanyagokból készült ételekkel, italokkal

Büszkék vagyunk a konyhánkban használt alapanyagokra, és modern éttermünkben alkalmazott technológiai eszközeinkre. 
A grillételek szerelmeseiként nagyon komoly húsokkal dolgozunk. Steakként a legjobb minőségű marhát a híres Jack’s Creek farmról hozatjuk Ausztráliából, de sokszor dolgozunk kíváló argentín marhával is – még a sertést igyekszünk hazai forrásokból beszerezni amellett, hogy étlapunkon a fantasztikus iberico sertés is megtalálható egyenesen Spanyolországból.
Modern étteremként Budapesten nem csak az alapanyagok minőségére, de azok tökéletes elkészítésére is nagy hangsúlyt fektetünk. A híres Josper Grill a legmenőbb, kézzel készülő katalán faszenes grill, amiben tökéletesre készítjük fogásaid! 
 

Modern étterem Budapesten vagány stílussal

Hogy ne csak a gasztronómiai élmény legyen komoly modern éttermünkben Budapesten, az étterem hangulatára is sokat adunk. Stílusos, vagány berendezése, különleges atmoszférája felejthetetlenné teszi a nálunk töltött időt! 
 

Modern étterem Budapesten akár rendezvényekre is! 

A Baltazár Grill azonban nem csak egy modern étterem Budapesten. Igény szerint akár egy szuper rendezvényhelyszín is lehet, ahol együtt ünnepelhettek a családdal, barátokkal, vagy éppen üzleti partnerekkel: kibérelhetitek akár a kandallós termet, akár hangulatos borospincénket, vagy az egész éttermet is, hogy zavartalan legyen a szórakozás!
Amennyiben úgy gondolod, rendezvényhelyszínként lenne szükséged modern éttermünkre, kattints IDE és kérd személyre szabott ajánlatunkat! 
 

TESTVÉR ÉTTERMEINK

21 Pest Buda Jamie Oliver Jamie Oliver's Italian És Bisztró Opera Café Spíler Pierrot Jamie Oliver's Diner Zsidai Zuki

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket